VUOKRAUSEHDOT / Ristiinan Säästöhalli (Famifors Oy)

 

 1. Ristiinan Säästöhallin vuokraustuotteiden vuokraus- ja käyttöehdot määritellään tässä vuokraussopimuksessa / vuokraehdoissa ja Suomen laissa.

 

 1. Vuokrauksen kohteena olevat tuotteet ovat Ristiinan Säästöhallin omaisuutta.

 

 1. Asiakas ei saa luovuttaa vuokraussopimuksen kohteena olevaa tuotetta/tuotteita kolmannelle osapuolelle tai viedä tuotetta/tuotteita ulkomaille.

 

 1. Vuokrahinta maksetaan Ristiinan Säästöhallille kokonaisuudessaan ennen vuokra-ajan alkamista.

 

 1. Asiakkaan henkilöllisyys tarkistetaan aina ennen vuokraussopimuksen allekirjoitusta voimassaolevalla kuvallisella henkilöllisyystodistuksella. Asiakas suostuu siihen, että henkilöllisyystodistuksesta otetaan vakuudeksi valokuva.

 

 1. Vuokraajan tulee olla täysi-ikäinen. Asiakas voi luovuttaa tuotteen alaikäiselle huollettavalleen, joka käyttää tuotetta vain vuokraavan asiakkaan valvonnassa.

 

 1. Mikäli asiakas haluaa jatkaa vuokrausaikaa, on siitä sovittava Ristiinan Säästöhallin kanssa ennen vuokrausajan päättymistä.

 

 1. Jos vuokratun tuotteen palautus myöhästyy, on asiakkaan oltava yhteydessä Ristiinan Säästöhalliin jo etukäteen. Jos tuote palautetaan sovitun määräajan jälkeen, on asiakas velvollinen maksamaan myöhästymismaksun 20 € jokaiselta tunnilta. Jos asiakas palauttaa tuotteen ennen sovittua määräaikaa, hän ei ole oikeutettu vuokrauksesta maksetun vuokrahinnan palautukseen.

 

 1. Allekirjoittamalla/hyväksymällä tämän vuokrasopimuksen ja/tai sen ehdot asiakas on vastuussa kaikista vahingoista tai tuotteen /tuotteiden katoamisesta, joita tapahtuu vuokrauksen aikana.

 

 1. Jos tuotteelle tulee vuokrauksen aikana asiakkaasta ja/tai vääränlaisesta käytöstä johtuvaa tuotteen käytön estävää vahinkoa, ei asiakas ole oikeutettu vuokrahinnan palautukseen.

 

 1. Tuotteen/tuotteiden kadotessa tai vahingoittuessa käyttökelvottomaksi, on asiakas velvollinen korvaamaan Ristiinan Säästöhallille vastaavan tuotteen/tuotteiden hankintahinnan. Kaikista katoamistapauksista tehdään ilmoitus poliisille. Jos kadonnut tuote löydetään, on asiakas velvollinen maksamaan lisävuokraa palautus- tai löytöhetkeen saakka.

 

 1. Asiakkaan tulee palauttaa tuote/tuotteet siinä kunnossa, kun tuote/tuotteet olivat vuokralle annettaessa.

 

 1. Asiakas on täydessä vastuussa kaikista vahingoista, jotka tapahtuvat, kun tuote on hänelle vuokrattuna. Vastuu jatkuu, kunnes tuote on palautettu vuokra-ajan loppuun mennessä Ristiinan Säästöhallin työntekijälle tarkastettavaksi ja sen on todettu olevan moitteettomassa kunnossa. Vahinkoihin sovelletaan tämän vuokraussopimuksen mukaisesti Suomen lakia.

 

 1. Asiakas on velvollinen korvaamaan tuotteen rikkoutumisesta tai katoamisesta seuraavasti: Tuotteen puhkeaminen 20 €, tuotteen rikkoutuminen 20 €, tuotteen sotkeminen niin, että sen puhdistamiseen täytyy käyttää ulkopuolista toimijaa 30 €. Muut vauriot asiakas korvaa tapauskohtaisesti. Asiakas maksaa korvauksen riippumatta siitä oliko rikkoutuminen tai katoaminen tahallinen tai tahaton.

 

 1. Asiakas sitoutuu tällä vuokrasopimuksella huolehtimaan tuotteiden säilytyksestä turvallisesti niin, että tuotteiden häviäminen, varastaminen tai rikkoutuminen on estettävissä.

 

 1. Varkauden tai onnettomuuden sattuessa asiakaan tulee tehdä välittömästi ilmoitus asiaankuuluvalle viranomaiselle sekä Ristiinan Säästöhalliin puh. 015 458 407.

 

 1. Asiakas ymmärtää, että tuotteiden käyttöön liittyy aina riskejä ja hän vuokraa tuotteen/tuotteet täysin omalla vastuullaan. Asiakaan on huolehdittava itse omasta vakuutusturvastaan. Ristiinan Säästöhalli ei vakuuta asiakasta henkilö- tai omaisuusvahinkojen varalta. Asiakas vakuuttaa ymmärtävänsä, että hänellä ei ole oikeuksia vaatia Ristiinan

Säästöhallilta korvauksia henkilö- tai omaisuusvahingon sattuessa.

 

 1. Asiakkaan tulee tuotetta/tuotteitta käyttäessään huolehtia ja noudattaa asianmukaisia turvallisuusohjeita. Esimerkiksi pelastusliivien käyttöä vedessä käytettävien tuotteiden kanssa. Tuotteita käytettäessä on noudatettava turvallisuusohjeistusta.

 

 1. Ristiinan Säästöhalli vastaa tuotteiden hyvästä kunnosta ja vakuuttaa, että tuotteet on säännöllisesti tarkastettu ja huollettu, ja että ne ovat turvallisia käyttää.

 

 1. Ristiinan Säästöhalli varaa oikeuden olla vuokraamatta vuokratuotteita ilman perusteluja, jos asiakas ei vaikuta kykenevältä käyttämään ja huolehtimaan tuotteesta/tuotteista asianmukaisesti ja turvallisesti.

 

 1. Vuokrauksen peruutukset tulee tehdä viimeistään vuokrausta edeltävänä myymälän aukiolopäivänä, aukioloaikoina (ma-pe 9-18(17), la 9-14) puhelimitse p. 015 458 407. Ristiinan Säästöhalli vahvistaa peruutuksen ja mahdollisesti etukäteen maksettu vuokrahinta palautetaan asiakkaalle. Muussa tapauksessa Ristiinan Säästöhalli veloittaa varauksen mukaisen maksun.

 

 1. Jos Ristiinan Säästöhallille ilmenee ylitsepääsemätön este luovuttaa asiakkaalle varattu tuote, ei asiakkaalla ole oikeuksia vaatia varausmaksun lisäksi minkäänlaisia vahingonkorvauksia. Ylitsepääsemätön este on esimerkiksi tuotteen katoaminen tai rikkoutuminen siten, että sitä ei saada korjattua ennen seuraavan vuokrauksen alkamisen ajankohtaa. Ylitsepääsemätön esteen ilmetessä Ristiinan Säästöhalli on välittömästi yhteydessä seuraaviin asiakkaisiin.

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Katso tarkemmat maksuehdot:
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot