PAIKALLINEN, PALVELEVA SÄÄSTÖHALLI

Nykypäivän sekatavarakauppa

Ristiinan Säästöhalli on vuonna 1985 perustettu, ketjuihin sitoutumaton vähittäismyyntiliike, joka on yli 35 vuoden ajan palvellut ristiinalaisia, seudun vapaa-ajan asukkaita sekä tietenkin satunnaisia kulkijoita! Säästöhallin toimintaa on ohjannut alusta saakka johtoajatus siitä, että fiksuilla hankinnoilla saadaan taattua asiakkaille paitsi monipuolinen valikoima, myös aina edulliset hinnat! Löydät meidän hyllyiltämme noin 7000 eri myyntiartikkelia, joten valikoimaa riittää!

Vuodesta 2021 alkaen Säästöhallin toiminnasta on vastannut Famifors Oy, yrittäjänään Mervi Forselius.

Nykyisissä toimitiloissaan Ristiinan Liikekeskuksella (Brahentie 42, Ristiina) Säästöhalli on toiminut vuodesta 1995 alkaen. Tuota ennen Säästöhalli löytyi Otto von Fieandtintien alusta, niin sanotulta Mestausaholta. Säästöhallin perustivat Pasi ja Teuvo Hämäläinen.

Vuosi 2022 tuo uudistuksia Säästöhallin toimintaan, kun käyttöön otetaan esimerkiksi vuokrauspalvelut, uudet nettisivut sekä laajentuva myymälä, joiden myötä pystymme palvelemaan entistä laajemmin asiakkaitamme.

Tavataan kaupalla, jossa sinua palvelee ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme. Tartu rohkeasti hihasta ja kysy, me autamme mielellämme!

P.S. Seuraathan meitä myös Facebookissa ja Instagramissa!