TUOTTEET

Säästöhallista löydät kaiken tarvitsemasi, ja vähän päälle! Meillä on myynnissä noin 7000 eri myyntiartikkelia,
joten valikoimaa riittää. Alta löydät eri tuotekategoriat, joissa voimme sinua palvella!

Sauna ja kylpyhuone

Saunominen ja kylpeminen ovat nautintoja, jotka ansaitsevat seuralaiseksi toimivat tarvikkeet ja miellyttävät pesuaineet. Löydät meiltä kiulut ja koussikat, saunatyynyt, pesukintaat sekä esimerkiksi Family fresh-, Erittäin hieno suomalainen ja Rento -tuoteperheet!

Siivous

Siivoaminen sujuu, kun on kunnon välineet ja hyvät aineet! Säästöhallista löydät kaiken kaipaamasi kodin kaikkien tilojen siivoukseen ja puhdistukseen!

Aino ja Saima -siivousvälineet. Kodin pesuaineet: Tolu, Sanytol, Mr. Beckmann, Nord Clean ja Cif. Pyykinpesuun Omo, Bioluvil, Lumme (kotimainen) ja Neutral (herkälle iholle hajusteeton pesuaine).

Lelut

Lapsi – ja aikuinen! – on terve kun hän leikkii! Meiltä saat lelut ja pelit monenlaiseen
pelailuun ensileluista vaativiin roolipeleihin. Moneen makuun ja kaikenikäisille!

Lautapelit: Avalon Hill (aikuisille) ja Hasbro (koko perheelle).
Nuket/figuurit: Disney, StarWars, Defa Lucy, Ohauck.
Ammunta: Nerf.
Kauko-ohjattavat: Maisto.
Stressilelut: Fidgets.

Harrastus

Elämä ilman harrastuksia on kuin kananmuna ilman suolaa (joita muuten myös molempia löytyy meiltä…)! Säästöhallista löydät tarvikkeet mielipuuhiisi, oli kyseessä sitten retkeily, sulkapallo, maalaus tai vaikkapa neulominen!

Neulonta: Novita ja Kaupunkilanka. Maalaus: Artist. Urheilu: Atom. Kalastus: Apaja ja Perza.

Pukeutuminen

Haussa kesämekko tai pilkkihaalari? Tarvelistalla uudet saappaat? Tai kenties hellehattu tai pipo? Kauden mukaan meiltä monipuolisesti vaatetta, jalkineita ja hattuja.
Lapsille ja aikuisille!

Naisten vaatetus: M.X.O, Gabriella K., Marinello, Passion women’s wear ja + Beauty collection. Miesten vaatetus: M.X.O, BCF, Iso Jussi. Nuoret: Stage. Lapset: Jooko.

Koti

Kukapa ei haluaisi että koti näyttää viihtyisältä ja tuntuu miellyttävältä! Säästöhallista löydät paljon kodintekstiilejä, sisustustuotteita ja vaikkapa valaisimia.

4Living, Kauniskoti, Winteria, Valley.

Autoilu

Autoileva ihminen tarvitsee aina menopeliinsä ”jotain pientä”. Meiltä löytyy autoiluun tarvittavat voiteluaineet, lasinpesu- ja jäähdytinnesteet, polttimot ja paljon muuta!

Voiteluaineet: Valvoline, Mobil. Nesteet: Carman, Carlake, Shell. Tarvikkeet: m+plus, Osram, NGK.

autoilu

Lemmikit

Lemmikkisi ansaitsee laadukkaat ruuat sekä monipuoliset leikki- ja virikevälineet ja hyvät varusteet lenkkeilyyn! Meiltä muun muassa Hau-Haun sekä Prima Catin ruuat ja makupalat sekä esimerkiksi Best Friendin ja Flexin lelut ja varusteet.

lemmikit

Remontointi ja työkalut

Mitäpä ei kätevä ihminen osaisi tehdä itse? Taitoja emme opeta, mutta kaikenlaiset tarvikkeet ja työkalut remontointiin ja saneeraustöihin voit hakea Säästöhallista. Maalausvälineet, sähkötarvikkeet ja vaikkapa työmaavalaisimet sekä ruuvit, naulat ja kiinnikkeet.

Öljyt: Wood Care. Työkalut: Tarmo, Fiskars, Würth, Taito, Harju. Liimat: Casco, Uhu, Gorilla ja Bison

Keittiö

Kun valmistat ruokaa tai leivot, niin keittiössä ei pääse kuin ärräpäitä, mikäli välineet eivät ole kunnossa – tai puhumattakaan siitä, että ne puuttuvat kokonaan! Säästöhallista löydät mittavan valikoiman välineitä ruuanvalmistukseen ja leivontaan.

Maku, Apukokki, GastroMax, Plastex. Säilöntä: Marjukka, Saana, Saga, Havi, Serla.

Elintarvikkeet

Meillä on valikoimassa runsas määrä hyvin ja pitkään säilyviä elintarvikkeita, kuten esimerkiksi säilykekeittoja, keksejä sekä jauhoja, suolaa ja sokeria. Ja onhan meillä luonnollisesti myös pitkä hyllyllinen huippuhyviä ja maukkaiksi todettuja makeisia! Juomaosastoltamme löydät virvoitusjuomien lisäksi oluet, siiderit ja lonkerot sekä erilaiset juomasekoitukset.

Herkut: Fazer, Svenskt Godis, Tivoli, Finlandia Candy. Mausteet: Sallinen (isot pakkaukset). Säilykkeet: Herkkumaa, Rajamäki, Coppola. Juomat: Sinebrychoff, Olvi, Hartwall ja Honkajoen panimo.

Pienelektroniikka

Löydät Säästöhallista myös paljon kodin pienelektroniikkaa! Meiltä muun muassa puhelinten laturit, bluetooth-kaiuttimet ja kuulokkeet vapaa-aikaan sekä esimerkiksi vedenkeittimet, blenderit ja voileipägrillit keittiöön!